Maaemon Voima

Maaemon Voima Tmi © 2015

Ohjaus- ja neuvontapalveluja lapsiperheen arkeen

Kotidoula

Kotidoula, tai postpartum doula, on vierelläsi synnytyksen jälkeisistä päivistä niin pitkään, kuin tahdot.

Kotidoulan avulla synnyttänyt äiti toipuu nopeammin niin emotionaalisesti, kuin fyysisesti. Kotidoula toimii äidin ja koko perheen tukihenkilönä, auttaen vauvan hoitamisessa, tukien kiintymyssuhteen muodostumista, neuvoen erityistilanteissa ja auttaen arjen askareissa.

 

Kotidoulan avulla äiti saa levätä tarpeeksi ja toipua rauhassa synnytyksestä.

 

Kotidoula tuo perheeseen lisäannoksen rakkautta ja voimavaroja!

 

 

Perhetyö erilaisissa elämäntilanteissa

Tarjoamani perhetyökäynnnit voivat olla mitä vain yksittäisestä imetystukikäynnistä erillisellä sopimuksella tehtäviin pitkiin asiakkuuksiin. Tarjoamani perhetyö on helposti saatavilla olevaa, lyhyelläkin varoitusajalla tilattavaa palvelua perheiden erilaisiin tarpeisiin.

 

Autan, tuen ja neuvon

- imetysasioissa

- vauvan ja lapsen perushoidossa

- uniongelmissa

-Kasvatuskysymyksissä

 

Perhetyö pelastaa, kun

-Vanhemmat kaipaavat yhteistä aikaa

- kotivanhempi sairastaa tai uupuu

- perhe tarvitsee lapsenvahtia

- perheen turvaverkot ovat liian väljät

- omaishoitaja tarvitsee vapaata (myös senioriasiakkaat)

- perhe on kriisissä (autan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, nauvon lomakeviidakossa, toimin tukihenkilönä, ohjaan tarvittaessa perheelle sopivan avun piiriin.)

 

Kodinhoitopalvelut

Joskus arki on kiireistä ja pienikin apu kodin askareissa olisi tarpeen. Toisinaan elämäntilanne olisi sellainen, että perheelle tuttu pidempi aikainen ”kodinhengetär” vapauttaisi voimavaroja muihin touhuihin.

 

Lyhyelläkin varoitusajalla

 

- viikkosiivoukset

- kauppapalvelut

- lemmikkien hoito

- muut pienet kotityöt

 

Hyvinvointipalvelut

Tarjoan rentouttavia hierontahoitoja kotikäynteinä, sinun aikataulujesi mukaan. Hoidon aikana voit tarvittaessa imettää tai muuten hoitaa vauvaasi tai halutessasi mukahtaa omaan sänkyysi. Hierontahoidot sopivat raskaanaoleville, synnyttäneille, kotonaoleville, työssäkäyville, isille, äideille, isovanhemmille ja lapsettomille. Ihan jokaiselle!

 

Tarjoan myös juhlasuunnittelupalveluita. Kauniit ja juuri perheenne näköiset kaste- tai nimenantojuhlat, hauskat ja tunnelmalliset vauvajuhlat (Mother Blenssing -juhlat), persoonalliset syntymäpäiväjuhlat. Laajan yhteistyökumppaniverkoston avulla autan sinua järjestämään mitkä tahansa juhlat juuri toiveesi mukaisesti.